Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Concursul “SIMTECH JUNIOR” este organizat de Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și are ca obiective facilitarea formării unei atitudini pozitive în rândul  elevilor privind studiul științelor și al ingineriei, descoperirea elevilor cu aptitudini spre științele tehnice, precum și  încurajarea  elevilor din clasele terminale, pentru urmarea unei cariere în inginerie. Concursul conține două secțiuni: “SIMTECH JUNIOR ONLINE” și “SIMTECH JUNIOR LAB“.

Concursul “SIMTECH JUNIOR ONLINE” se va desfăşura on-line vineri, 27  martie 2020 între orele  17:00 și 20:00 şi va cuprinde două secţiuni:

  • Materiale Avansate Online;
  • Protecția Mediului Online.

Concursul “SIMTECH JUNIOR LAB” constă în efectuarea unor lucrări experimentale în laboratoarele Facultății de Ingineria Materialelor și a Mediului (B-dul Muncii, nr. 103-105, Cluj-Napoca) și va avea loc sâmbătă, 28 martie 2020, ora 09:00. Acesta va cuprinde două secțiuni:

  •  Materiale Avansate Lab;
  •  Protecția Mediului Lab.

Un elev poate participa la ambele secțiuni pentru varianta online a concursului (“Materiale Avansate Online” și “Protecția Mediului Online“) și la o variantă a concursului cu lucrări experimentale  (“Materiale Avansate Lab” sau “Protecția Mediului Lab“)!

Câștigătorii premiilor I, II și III precum și câștigătorii mențiunilor vor fi premiaţi şi, conform regulamentului de admitere propriu, vor fi declaraţi admişi cu media de admitere 10 la  Facultatea de Ingineria Materialelor şi a Mediului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Câștigătorii vor primi premii tentante cum ar fi abonamente la Untold pentru cele patru zile ale festivalului, ceasuri inteligente etc.)!

Valabil pentru anul universitar 2020-2021 în cazul elevilor din clasa a XII-a, respectiv pentru anul universitar 2021-2022 în cazul elevilor din clasa a XI-a, în limita cifrei de şcolarizare, cu condiţia absolvirii bacalaureatului.

Admiterea automată implică înscrierea la concursul de admitere din anul respectiv (depunerea dosarului), cu îndeplinirea tuturor condiţiilor impuse candidaţilor în acest sens.

Înscrierea la concurs se poate face până în data de 26 martie 2020, ora 24:00 aici.

Rezultatele concursului se vor afişa la afişierul Facultăţii de Ingineria Materialelor şi a Mediului din Cluj-Napoca şi pe pagina de internet a concursului. Deasemenea, câştigătorii concursului vor fi anunţaţi şi pe pagina Facebook a facultăţii.