Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Concursul “SIMTECH JUNIOR” este organizat de Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și are ca obiective facilitarea formării unei atitudini pozitive în rândul  elevilor privind studiul științelor și al ingineriei, descoperirea elevilor cu aptitudini spre științele tehnice, precum și  încurajarea  elevilor din clasele terminale, pentru urmarea unei cariere în inginerie. Concursul conține două secțiuni: “SIMTECH JUNIOR” și “SIMTECH LAB“.

Concursul “SIMTECH JUNIOR” se va desfăşura online joi, 14  martie 2024 între orele  17:00 și 20:00 şi va cuprinde două secţiuni:

  • Materiale Avansate;
  • Protecția Mediului.

Înscrierea la concurs se poate face până în data de 12 martie 2024 ora 23:59 accesând acest link.

Concursul “SIMTECH LAB” constă în efectuarea unor lucrări experimentale în laboratoarele Facultății de Ingineria Materialelor și a Mediului (B-dul Muncii, nr. 103-105, Cluj-Napoca) și va avea loc în perioada 18-19 aprilie 2024, ora 09:00. Acesta va cuprinde două secțiuni:

  •  Ingineria Materialelor;
  •  Ingineria Mediului.

Un elev poate participa la ambele secțiuni pentru varianta online a concursului (“Materiale Avansate” și “Protecția Mediului“) și la o variantă a concursului cu lucrări experimentale  (“Ingineria Materialelor” sau “Ingineria Mediului“)!

Câștigătorii premiilor I, II și III precum și câștigătorii mențiunilor vor fi premiaţi şi, conform regulamentului de admitere propriu, vor fi declaraţi admişi la  Facultatea de Ingineria Materialelor şi a Mediului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în cazul promovării bacalaureatului și a depunerii dosarului de admitere.

Valabil pentru anul universitar 2023-2024 în cazul elevilor din clasa a XII-a, respectiv pentru anul universitar 2024-2025 în cazul elevilor din clasa a XI-a, în limita cifrei de şcolarizare, cu condiţia absolvirii bacalaureatului.

Admiterea automată implică înscrierea la concursul de admitere din anul respectiv (depunerea dosarului), cu îndeplinirea tuturor condiţiilor impuse candidaţilor în acest sens.

Înscrierea la concurs se poate face până în data de 14 aprilie 2024 ora 23:59 accesând acest link.

Rezultatele concursului se vor afişa la afişierul Facultăţii de Ingineria Materialelor şi a Mediului din Cluj-Napoca şi pe pagina de internet a concursului. Deasemenea, câştigătorii concursului vor fi anunţaţi şi pe pagina Facebook a facultăţii.