Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

ZPD2015_1Zilele Porţilor Deschise este un eveniment anual organizat de Facultatea de Ingineria Materialelor şi a Mediului pentru a oferi absolvenţilor şi studenţilor noştri un cadru profesional de întâlnire cu mediul de afaceri împreună cu corpul didactic şi de cercetare al facultăţii.

Cu acest prilej se dezbat în cadrul unei mese rotunde idei şi soluţii menite să conducă la creşterea impactului actului educaţional asupra pregătirii şi calificării absolvenţilor noştri pe o piaţă a muncii concurenţială. Deasemenea, căutăm să construim noi punţi de legătură cu mediul economic, principalul beneficiar care angajează tineri absolvenţi ai facultăţii noastre.

S-au întâlnit generaţii diferite de absolvenţi, mulţi dintre aceştia ocupând în prezent funcţii de conducere în cadrul unor companii importante din România şi nu numai. Este un moment de împlinire şi bucurie să avem parteneri de dialog foşti absolvenţi ai Facultătii de Ingineria Materialelor şi a Mediului care acum sunt manageri de succes sau ingineri tehnologi, personal de cercetare etc. şi contribuie la dezvoltarea economică a ţării.

Tot în cadrul acestui eveniment, am primit vizite din partea elevilor unor licee din Cluj-Napoca sau din judeţele învecinate, care au dorit să afle mai multe despre specializările noastre din oferta educaţională. S-au vizitat laboratoarele din cadrul facultaţii şi probabil s-au lansat noi destine, orientate spre o carieră în domeniul ingineriei materialelor şi a mediului.

Descarca prezentare absolventi Facultate IMM