OBIECTIVE

Scopul grupului de cercetare este in principal de a contribui la cercetarea stiintifica din domeniul metalurgiei pulberilor si de a implementa rezultatele cercetarii in activitatea de productie a firmelor romanesti de profil. Dorim sa fim cat mai aproape de mediul de afaceri specific acestui profil din Romania pentru a cunoaste efectiv problemele cu care se confrunta si pentru a putea gasi solutii tehnice si economice care sa atraga un numar marit de investitori in acest domeniu.

Lucrarile stiintifice si de cercetare realizate in cadrul colectivului nostru ne pot recomanda ca si parteneri valorosi pentru a dezvolta impreuna acest sector al economiei romanesti. Suntem deschisi si la noi provocari si la ceea ce inseamna noi tendinte de dezvoltare pe plan mondial din domeniul metalurgiei pulberilor.

Absolventii facultatii noastre sunt formati la un nivel inalt de pregatire care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale angajatorilor, a caror succes depinde si de calificarea personalului superior. Studentii nostri sunt dornici sa invete si sa colaboreze cu unitati de profil din Romania. Putem intreprinde multe cai de colaborare prin practica productiva, teme de licenta si de cercetare care sa contribuie la formarea de specialisti valorosi in domeniu care sa asigure performanta si succesul societatii dvs.


M A M E P , 2 0 1 1