Grupul de cercetare functioneaza in cadrul Catedrei de Stiinta si Tehnologia Materialelor, Facultatea de Ingineria Materialelor si a Mediului si a fost infiintat in anul 2010 prin acreditare interna a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.
Prin activitatile derulate in cadrul grupului dorim sa contribuim la dezvoltarea stiintei ingineriei materialelor prin cercetare stiintifica aplicativa si fundamentala. Scopul nostru este de a stabili colaborari cu mediul industrial in vederea cresterii competivitatii produselor fabricate prin tehnologiile specifice metalurgiei pulberilor.
Grupul este format dintr-un colectiv tanar, format intr-un centru de traditie care a pus bazele metalurgiei pulberilor in Romania. Deasemenea, baza materiala si de cercetare disponibila grupului este performanta si asigura conditiile necesare derularii unei activitati de cercetare la un inalt nivel profesional.
Dorim sa devenim partenerul dvs. de incredere si sa stabilim colaborari durabile si avantajoase, prin solutiile gasite la problemele dvs. Va asteptam!

Colectivul MAMEP
Director: dr.ing. Dana Mihaela Salomie


FACULTY OF MATERIALS AND ENVIRONMENTAL ENGINEERING

M A M E P , 2 0 1 1